VIESKAHAUKUT 2018

Alavieskan Metsästysseuran Hirvenhaukkumestaruuskoe 2018

Koe on yleinen koe, jossa kaikki osallistujat kilpailevat pääpalkinnosta; b- bark-koiratutkapannasta. 

Yleisen kokeen lisäksi käydään samalla Seuranmestaruuskoe, jossa seuran jäsenet kilpailevat omilla koirillaan Seuranmestaruudesta ja palkinnoista, jotka jaetaan vain seuran jäsenten kesken.

Kaikille 1.tuloksen haukkuneille pokaalit.

Huippupalkinnot sponsoroi seuraavat yritykset:

Huoltopalvelu S. Tolonen

Henkilöautojen korjaus- ja maalauspalvelut Alavieskassa

Ylivieskan Rakennustoimi Oy

Asiakaslähtöistä ja luotettavaa rakennuspalveluaHuipputeknologialla varustettu, alan ammattilaisten huolellisesti suunnittelema ja oikeista materiaaleista valmistettu b-bark-panta nostaa koirapaikannuslaitteiden suorituskyvyn uudelle tasolle.

b-bark on loistavilla karttaominaisuuksilla varustettu mobiilisovellus metsästykseen, koirien seurantaan, kalastukseen, vaellukseen, geokätköilyyn ja muihin ulkoiluaktiviteetteihin. Ulkoillessasi voit huoletta nauttia harrastuksestasi ja unohtaa paikannus- ja navigointihuolet. Löydä oma tapasi nauttia ulkoilusta b-barkin kanssa!
Louhinta Kääntä Oy

Louhintaa ja maanrakennuspalveluita ammattitaidolla
KONEKORJAAMO MARJAKANGAS OY

Konekorjaamo Marjakangas Oy on toiminut jo yli 33 vuotta Alavieskassa. Verkkokauppa kattaa suurimman osan 53 000 varastossa olevasta varaosasta, jonka määrä kasvaa joka päivä. Valikoima löydät varaosat useisiin auto- ja traktorimalleihin, sekä muita tarvikkeita mm. pienkoneisiin.Alavieskan LVI Oy

LVI -palvelut
Rautakauppa -myymälä
IKH -verkkokauppaLVI Simonen Oy

Kaikki LVI-alan myynti-, suunnittelu- ja asennuspalvelut luotettavastiVIESKAN PINNOITE TEAM, ALAVIESKA

Konepalvelu Kupari Ky

Ttielikenteen tavarankuljetus, koneurakointi, koneiden huolto ja korjaus sekä maatalous- ja metsätyötPUTKIASENNUS S. ANTTILA, YLIVIESKA